Glutenfria snabba tekakor

Otroligt goda och lättbakade tekakor där du bara rör ihop degen, klickar ut den på en plåt och gräddar. På mindre än en timme har du nybakat bröd som håller sig saftigt i flera dagar. Receptet kommer från Året Runt
Glutenfria snabba tekakor (8 st)
2 dl (110 g) majsmjöl

2 dl (120 g) glutenfri mjölmix, tex Semper mix

1 msk (10 g) fiberhusk

1 1/2 tsk bakpulver

1/2 tsk salt

1/2 dl (45 g) rapsolja

4 dl (400 g) mjölk
Rör ihop alla ingredienser i den ordning de står i receptet.

Låt svälla i bunken i 15 minuter.

Klicka ut degen till tekakor på en plåt med bakplåtspapper. Nagga.

Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *