Glutenfria lussekatter

Blanda

100g smält smör
2dl ljummen mjölk
1 paket jäst
2 tsk fiberhusk
1dl kesella
1 ägg
2 påsar saffran
1 dl socker/honung eller vad du föredrar
1 krm salt
500g glutenfritt mjöl (valfritt märke)

Blanda allt och låt jäsa 30min. Forma till lussebullar och låt jäsa ytterligare 30 min. Pensla med ägg och grädda på 220-250 grader ca 10min eller tills dom har fin färg.

2 thoughts on “Glutenfria lussekatter

  1. Hej, i dina recept skriver du ibland, glutenfritt mjöl av valfritt märke, går det då att använda den blandning av mjöl som du gjort en beskrivning på?

    Mvh Mie

    1. Hej Mia! Ja precis du kan använda vilket glutenfritt alternativ som du vill inklusive det jag har beskrivit. /Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *